top of page
ernæringsmamma_-3.jpg

fotoshoot

Få økt synlighet på dine sosiale medier og nettside

Mini

bedriftsfoto.jpg
Design uten navn-82_edited.png

Oslo sentrum

18. desember

Profesjonell look

Enkel, men effektiv 15-minutters fotoshoot gir deg profesjonelle bilder perfekt for sosiale medier og nettsiden din, og det koster kun 999,- (+ mva).

 

Inkludert i fotoshooten er 1 bilde, som du kan bruke på Instagram. Denne lille tidsinvesteringen vil gi bedriften din et ansikt som skiller seg ut. Velg mellom bildepakker på 30 bilder (6900,- + mva), 10 bilder (4700 + mva) bilder eller 5 bilder (3400,- + mva).

Kunder sier:

"Jeg brukte også ida som fotograf i brylluppet mitt, og det forklarer egentlig hvor fornøyd jeg er med bildene."

Synnøve Nygård"

Synnøve Nygård, Synnedesign

Dette vil gi deg:

01

Bestill din mini shoot

Velg ønsket tid for minishooten og fullfør bookingprosessen. Dette tar bare noen få minutter, og du vil raskt motta en bekreftelse på ditt valgte tidspunkt.

02

Nyt din korte og effektive fotoshoot

På dagen for minishooten møter du opp i hovedinngangen til Operaen i Oslo. Der er det mange muligheter for fine bilder både ute og inne. Jeg vil lede deg gjennom en 15-minutters fotosession. Jeg vet at tiden din er verdifull, derfor er minishooten designet for å være rask, effektiv og smertefri.

03

Din perfekte bildepakke

Etter minishooten vil du motta et utvalg av bildene, hvor du velger ditt favorittbilde, som du får tilsendt kort tid etter. Velg fra ulike bildepakker for å få enda flere profesjonelle bilder som passer dine behov. Du kan velge en bildepakke på 30 bilder (6900 + mva) 10 bilder (4700 + mva) eller 5 bilder (3400 + mva).

Kerstin_edited.jpg
Jeg er så fornøyd med tjenestene jeg har kjøpt av Ida. Bildene hun tok er kjempe fine! Ida er veldig flink til å komme med positive og kreative løsninger. Anbefales på det varmeste!”

Stine Odden Hagen, familieterapeut

marketwell_edited.jpg

Har du spørsmål? 

Takk for din melding. Jeg tar kontakt innen få dager.

  • Instagram
  • LinkedIn
  • 15 min

    1,250 Norwegian kroner
bottom of page