top of page

Hos IDA får du fri bruk og ingen tidsbegrensning på dine bilder

Som fotograf med fokus på gründere og bedrifter, vil jeg dele noen tanker om bildelisenser og bruken av bildene vi skaper sammen. Jeg ser viktigheten av å klargjøre hvordan lisenser fungerer. Det er spesielt viktig å tenke på deg som er bedriftseier.Bedriftsfoto Oslo

Fri bruk og ingen tidsbegrensning: 

Når du velger meg som fotograf, ønsker jeg å gi deg frihet. Derfor tilbyr jeg en lisens som tillater fri bruk av bildene. Dette betyr at du kan bruke bildene på tvers av plattformer som nettsider, sosiale medier, presentasjoner og mer – uten tidsbegrensning. Bildene er dine for alltid, slik at du kan bruke de til å fortelle din historie om og om igjen.Forskjellige lisensnivåer for diverse behov: 

Noen ganger kan behovet være bilder til et spesifikt bruk som eks. reklameoppslag eller kampanjer. Andre ganger trengs bildene kun til privat bruk som familiebilder eller minner fra spesielle anledninger som bryllup. Uansett hva behovet er, kan vi tilpasse lisensen slik at den passer deg/dere perfekt.
Sammen skaper vi din bedrifts historie:


Fotograf i Oslo

Sammen skaper vi mer enn bare "fine bilder." Vi skaper historier som gjenspeiler din bedrifts verdier og visjon. Jeg er her for å støtte deg gjennom reisen.Jeg ser frem til å fortsette å fange de minneverdige øyeblikkene som utgjør din gründerreise. Ikke nøl med å kontakte meg hvis du har spørsmål om lisenser, bruk av bilder eller noe annet du lurer på. Sammen kan vi sikre at bildene dine fortsetter å inspirere og motivere, uansett hvor reisen din tar deg!Ikke nøl med å kontakte meg hvis du trenger bilder til din bedrift ida@butterflymedia.no

26 views0 comments

Comments


bottom of page