top of page

Bak kulissene: fotografens hemmelighet til uformelle bilder

Hei kjære bedriftseier.

La meg dele en liten hemmelighet med deg...


Når jeg tar bilder, er det sjelden med blitz. Det er stort sett bare meg, kameraet mitt, og ingen komplisert rigg. Denne tilnærmingen gir meg en utrolig fleksibilitet og åpner døren for å fange øyeblikk 'på sparket'.bedriftsfotograf Oslo


Bak kulissene og spontan tur innom kafé

For eksempel, husker jeg den gangen Kerstin foreslo å ta noen bilder med en kaffekopp inne på en kafé. ☕️ Dette skjedde helt på slutten av fotoshooten som vi hadde utendørs. Resultatet? Noen fantastiske bilder tatt utenfor gjennom kafévinduet med kaffekoppen, med byens refleksjoner i tillegg til det bilde av kaffekoppen hun hadde sett for seg. ☺️

Jeg hører ofte at jeg er behagelig å jobbe med. ❤️Usynlighetskappen

Enten det er et arrangement, et foredrag eller bare en vanlig arbeidsdag, hvis du ønsker at jeg skal være din "skygge," tar jeg på meg usynlighetskappen og lar deg være i fokus.


Er det ikke fantastisk hvordan spontane øyeblikk kan skape de mest minneverdige bildene?

Gleder meg til å dele flere slike historier, bilder og øyeblikk bak kulissene med deg en annen gang.
Klem

IDA

12 views0 comments

コメント


bottom of page