top of page

Hei

På vgs. var det mye personlig som hindret meg i å satse. Jeg endte med å jobbe i barnehage i istedenfor å gå på fotoskole. 

Videre fulgte mange år som makeup artist, som bød på ulike utfordringer. 

Til slutt fant jeg fotogleden igjen og var tilbake til der det startet!

  • LinkedIn
  • Instagram

Min historie

Jeg elsker å stå bak kamera og ta gode bilder, så du slipper å stresse med det. Bilder som gjør at du føler deg trygg og at du kan bruke de med selvtillit. 

 

Mer om det snart, men først litt bakgrunnshistorie… 

 

Da jeg gikk på videregående, var det mye personlig som hindret meg fra å føle mestring og glede. Første gang jeg kjente at jeg hadde det gøy, var når vi hadde foto valgfag. Det tok litt tid med alle innstillingene, men da det satt hadde jeg det så gøy, og kjente endelig på mestringsfølelse og glede. 

 

Etter Videregående hadde jeg egentlig lyst til å begynne på en fotoskole i Trondheim, men det endte med at jeg ikke turte og jeg begynte å jobbe i bhg i stedet. Etterhvert fikk jeg fast jobb der, og utdanning og drømmen om å ta bilder fikk vente. 

 

Jeg fikk jobb på en sminkebutikk og ble etterhvert også (litt ufrivillig) butikksjef. Selv om det kanskje ikke var drømmejobben, så lærte jeg masse om det å drive business, kjøp og salg, bestillinger, prissetting og selvsagt kundeservice. Jeg lærte også å se salg som noe positivt. Selv om jeg skulle selge noe, så jeg at det å være ærlig med kundene, få hjelpe de med å finne den perfekte fargen til deres hud, gjorde at kunder kom tilbake. Jeg lærte at å selge handler om å hjelpe!

 

Så ble jeg gravid og mamma, og det var fantastisk. Men mot slutten av permisjonstiden mistet jeg jobben, og hadde ikke noe å komme tilbake til. plutselig satt jeg der uten jobb, uten sluttpakke, ingen inntekt, og et lite barn.

 

Rett før dette hadde jeg investert i et veldig dyrt og fint kamera for å kunne ta bilder av datteren min med god kvalitet. 

 

Jeg begynte å finne litt tilbake til fotogleden og dette var en stort lyspunkt for meg. 

 

En dag fikk tips av en venninne som drev egen online business om å sjekke ut et mediebyrå som hadde kurs, og tok et kurs i sosiale medier i business. Jeg fikk en a-ha opplevelse og kjente at dette var gøy. Sosiale medier er gøy! Kunne jeg følge drømmen om å leve av sosiale medier og foto?

 

Jeg tok skikkelig sats og starta et AS. Det var det som skulle til for at jeg skulle føle jeg var i gang. 

 

Noe av det alle beste med jobben min er responsen jeg får når folk ser bildene av seg selv. Å få vise folk at de kan se fantastiske ut - hvor de føler seg fine. Det gir meg så mye glede å se at de stråler. 

 

Det å kunne hjelpe andre gründere med gode bilder (grafikk) og samtidig ha friheten i hverdagen til å hente datteren min tidlig… Det er en god følelse.

IMG_4724.JPG
bedriftsfotograf Oslo
fotograf i Oslo

"Fotograferingen med Ida var en fin og ryddig opplevelse helt fra planlegging til ferdige bilder. Hun er dyktig og det er lett å bli trygg foran kamera med Ida, noe som også synes i bildene. Kjempefornøyd!"

Ann Kristine Bjørk | Løpecoach

Din_løpetrener_nyvariant-1_edited.jpg

Kontakt

Ta kontakt, så finner vi ut om vi kan jobbe sammen. Gleder meg til å høre om din bedrift og dine prosjekter.

0047 98628706

bottom of page